Servicii

Daca doriti o colaborare cu noi va rugam sa sunati la: 0740.908.048

SERVICII

Consiliere rapida in alegerea unor produse de inalta calitate, fabricate modern, garantate de tehnologie si de furnizorii nostrii de materii prime si accesorii.

Consultanta de specialitate in stabilirea solutiilor tehnice, alegerea tipului de tamplarie potrivit, a sticlei potrivite functie de dimensiunile si conditiile proiectului. Serviciul de design Mobilier este gata sa va poata proiecta si „desena” modele unice de bucatarii, camere de zi, paturi, birouri.

Livrarea la termen asigurata prin masini proprii.

Informare cu privire la exploatarea corecta a tamplariei cu geam termopan si a mobilierului, a accesoriilor, pentru asigurarea unei durate de viata indelungate.

Firma noastra va sta la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie de o mana de ajutor la amenajarea sau renovarea apartamentului sau casei dumneavoastra. La cererea dumneavoastra ne putem ocupa de procurarea materialelor de constructii necesare pentru lucrarea de amenajari interioare. Profesionistii nostrii se vor ocupa de tot ce inseamna amenajari interioare : zugraveli, tencuieli, izolatii poliester (termosisteme), montat, demontat parchet, gresie faianta, termice, sanitare. Toate aceste servicii de amenajari interioare, constructii, vi le oferim la cele mai avantajoase preturi si va asiguram de promptitudine si profesionalism.